2014. június 17., kedd

A tanévzáró előtt

Kabala az iskolában

Budai Georgina az Együd Árpád Kulturális Központ munkatársa tartott a gyerekeknek előadást a felelős kutyatartásról és bemutatót Kabala nevű kutyájával . Nagyon büszkék voltunk diákjainkra, mert sokat tudtak a helyes kutyatartásról, a felelős gazdi viselkedéséről, feladatairól. Egy jó terápiás kutyához illően, Kabala nagyon türelmesen végezte a feladatokat és játszott a gyerekekkel. Mindenki nagyon szomorú volt, amikor letelt az óra és el kellett válni a kutyustól. Reméljük, hamarosan találkozunk még velük!

Ki mit tud?

Kabala türelme határtalan

Jó közel kerülni hozzá

Jó a memóriád? Feladatok a kutyussal

Bátorságpróba

Vajon megtalálja?

Bizony jó a szimata

Pacsik

Jó megsimogatni


Játék csere-bere 

Mint egy jó ökosulishoz illik, a játékokat sem dobtuk ki a kukába, hanem elcseréltük egymás között, hisz ami már nekünk nem kell, másnak még jól jöhet, másnak az új. A gyerekek nagyon élvezték a csere-bere vásárt. Nagyon jó üzletek köttettek. Aki elhozta megunt játékát, részt tudott venni a cserén, biztos nem bánta meg.

Izgulok. Kell majd valakinek?

Mindent kipakoltam

Csere-bere fogadom...

Hú de klassz!

Mit kérsz érte?

Ez jó lesz!

Neked ajándékozom!

Ezt nagyon szeretném! Mit kérsz érte?

Jaj, még itt is van valami jó!

Vásári hangulatban

Néptáncosaink évzárója

Varjas Tamás vezetésével kicsiny néptánccsoportunk- Polák Boglárka, Nübl Ármin,  Szabó Zalán, Hanisch Lilien, Tóth Antónia, Jávor Hunor,  Gelencsér Emma, Csorba Ivett, Polák Gergő- fergeteges előadással zárta a tanévet. Szorgalmasan gyakoroltak minden héten és az év végére egy nagyon szép koreográfiával mutatkoztak be a gyerekeknek és a szülőknek. Reméljük, hogy a jövő tanévben még többen jelentkeznek ebbe a szakkörbe, akiknek fontos néphagyományaink megőrzése, ápolása. Gratulálunk a gyerekeknek és a tanár úrnak is! 











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.