Bemutatkozunk


Alapelvünk, a gyermekek tudásának, képességeinek egész személyiségének fejlődéséhez biztosítani a nyugodt, szeretetteljes légkört, a képességek sokoldalú kipróbálását és fejlesztését. A mi iskolánkban a játék a tanulás egyik legfontosabb eszköze. Mi arra törekszünk, hogy a nálunk nevelődő gyerekek megmaradjanak kíváncsi, ösztönösen érdeklődő, tudásvágyó kisdiáknak.

Iskolánk a somogyjádi általános iskola tagiskolája, gyönyörű környezetben, tiszta levegőjű zöld övezetben helyezkedik el.
Alsó tagozattal rendelkezünk, de a családias légkörben, kis létszámú osztályokban megalapozott tudásra tehetnek szert tanulóink, hatékonyabb lehetőség nyílik a tehetséggondozásra és a felzárkóztatásra a differenciált foglalkozásokon. A tanulást a tanulói laptopokkal és interaktív táblákkal is színesítjük.

A 2009/2010-es tanévtől iskolánkban bevezetésre került a kompetencia alapú oktatás magyar nyelv és matematika illetve a szociális kompetencia területén.

Délutánonként angol-, és néptánc szakkörön vehetnek részt tanulóink. Iskolánk 2008-ban elnyerte az Ökoiskola címet, melyet 2011-ben újra megkaptunk, mert nagyon fontosnak tartjuk a környezettudatos gondolkodás kialakítását. 2014-ben elnyertük az igen megtisztelő Örökös Ökoiskola címet. 


Ha a fentiek elolvasása után felkeltettük érdeklődésüket iskolánk iránt, 
ismerkedjenek meg velünk személyesen is !

Pedagógusaink:Kaponya Józsefné  
tanító, tagintézmény-vezető 

Kiss Anita
tanító, osztályfőnök

Malatinszky Judit
tanító, osztályfőnök

Matucza Tiborné
tanító, osztályfőnök

Schneider Anna
tanító,osztályfőnök

 Dokumentumaink:Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése