2012. június 13., szerda

Tanévzáró Suli Party "környezettudatosan"


Egy hét múlva vége a tanévnek! Mielőtt két és fél hónapra elköszönünk egymástól, hogy élvezzük a jól megérdemelt vakációt, összegyűltünk szülők, gyerekek, pedagógusok a tanév utolsó  szombatján, hogy jól érezzük magunkat, játsszunk, beszélgessünk.
Vetélkedővel indult a délután. A négy osztály szülőkkel, testvérekkel kiegészülve vágott neki az akadályoknak. Tájfutó térkép segítségével találhatták meg a helyszíneket a csapatok. Az állomásokon mindenki bebizonyíthatta, mennyire ismeri a védett növényeket, állatokat,mennyire takarékoskodik az energiával, megmutathatta hogyan kell tudatosan vásárolni, bizonyíthatta mennyire kreatív, amikor újrahasznosítható anyagokból "szobrot" kellett készíteni.
Célba érkezés után megrohamoztuk a büféasztalt, majd elkezdődött a várva várt focimeccs. A szurkolótábor legalább annyira lelkes volt, mint a focisták. Emma még transzparenst is készített! Felnőttek, gyerekek, együtt rúgták a bőrt. Körülbelül félidő környékén, amikor az állás 1:1 volt,elkezdett esni az eső. Ez, sajnos a meccs végét jelentette. Mindenki bemenekült az iskolába. Ott ettünk, ittunk, beszélgettünk. A jó hangulatot, még a hirtelen jött zápor sem tudta tönkre tenni.

A gyülekező

Taktikai megbeszélés

Mindjárt indul a csapat

A térkép

Készül a kvíz

Összeáll a puzzle

Helyükre kerülnek a halak

Alakul a szobor

Tudatosan vásárolunk

Együtt csináltuk

A jutalom

A büfé is népszerű volt

Megcsodáltuk a "szobrokat"

A nagy meccs

Cselezés

Menedék az eső elől

A nap eseményeiről készült többi fotót a Képgalériában lehet megnézni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.