2021. szeptember 4., szombat

Tanévkezdő Suli Party


Pénteken délután rendeztük iskolánkban a tanévkezdő Suli Partyt. Gyerekek, szülők, tanítók, szeretettel fogadták iskolánk új diákjait. A délután csapatok alakításával kezdődött. 
A „Jutai Sakálok” csapata mérte össze tudását a „Jutai Tigrisek” csapatával. A csatakiáltások bemutatása után közös táncra hívtuk a gyerekeket és szüleiket.

A Jutai Sakálok készen állnak

A Jutai Tigrisek is várják az "összecsapást"

Kezdődik a tánc!

Következett a virágültetés, melyhez kapcsolódó utasításokat tartalmazó levelet az iskola udvarán kellett megkeresni a csapatoknak, majd a virágládákba az utasításnak megfelelően el kellett ültetniük a kis krizantémokat. Köszönjük a virágokat Erika tanító néninek!
 Mindkét csapat ügyesen teljesítette a feladatot. Így a gyerekek által ültetett virágok díszítik iskolánk ablakait.

Hol lehet a levél?

Ültettek a gyerekek

Ültettek a szülők

Elkészült

Óvd a környezetet! címmel plakátkészítés következett. A csapatok nagyon szép képeket készítettek, melyeket az iskola folyosóján állítottunk ki.



Elmélyülten rajzoltak

A büszke alkotók

A nagy munkában elfáradtunk, jólesett az uzsonna, melyet köszönünk a szülőknek!

Újult erővel fogtak neki a csapatok az új feladatnak, mely az Activity volt. Mutogatás és körülírás volt a feladat. A „Jutai Sakálok” négy ponttal megelőzték a „Jutai Tigrisek” csapatát, mivel ők ügyesebben „mutogattak”, és találták ki a feladványokat.

Megmutattuk

Körülírtuk

Az utolsó feladatban akadálypályát kellett a csapatoknak teljesíteni. Ebben a számban a „Jutai Tigrisek” voltak jobbak, így kiegyenlítettek. Végül a versenyt a két csapat azonos pontszámmal fejezte be. Boldogan vették át jutalmul a csokoládét.

A csapatok készen állnak

Hajrá anya!

Hajrá apa!

Ügyesen


Gyorsan


Győztünk!

A nap végére elfáradtunk ugyan, de abban egyetértettünk, hogy jól éreztük magunkat és lelkes, jókedvű gyereksereg vág neki az új tanévnek. 

Csak vidáman!

(A délután készült fotókat megnézhetik, ha ide kattintanak, illetve a Képgalériában.)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.