2020. február 9., vasárnap

Bál a gyerekekért


Február 8-án tartottuk farsangi bálunkat, melyet az iskola és az óvoda szülői szervezete az önkormányzattal közösen rendezett. Sokat dolgoztunk, készültünk erre a rendezvényre, de megérte! Nagyon jó hangulatú este volt, amihez nagyban hozzájárult a kitűnő zenekar, a Fair Duó. Bőséges büfékínálat várta a vendégeket, melyet a szülőknek köszönhetünk. Szendvicsek, sütemények, torták bőséges kínálatából lehetett választani. Természetesen az ételek mellett az italokról sem feledkeztünk meg. Angéla gondoskodott róla, hogy senki se maradjon szomjas ezen az éjszakán. Rengeteg tombolatárgy (könyv, dísztárgy, ital, édesség, kozmetikum, virág, vásárlási utalvány, robotgép, masszázs utalvány, torta, festmény, stb.) várta szerencsés új tulajdonosát. Mindenkinek köszönjük a felajánlásokat, köszönjük, hogy ezzel is támogatták iskolánkat, óvodánkat!
Ezen az éjszakán együtt mulattak szülők, nagyszülők, pedagógusok, önkormányzati dolgozók, jutai lakosok. Táncoltunk, beszélgettünk és bátran kijelenthetem, hogy nagyon jól éreztük magunkat. 
Nagyon szépen köszönjük mindenkinek, aki bármilyen formában hozzájárult a rendezvényünkhöz, ezzel támogatta iskolánkat, óvodánkat, hiszen a bál bevételét ez a két intézmény kapja és teljes egészében a gyerekekre fordítjuk.
Külön köszönjük Kolozsváriné Müller Szilviának az iskola szülői szervezete elnökének a szervezést, a sok munkát, azt, hogy elejétől a végéig ott volt, "toppon volt"! Mindenkinek, mindent köszönünk!

Mindenki táncolt

Aki éppen nem táncolt, beszélgetett...

...beszélgetett, evett, ivott

Zsuzsi gondoskodott arról, hogy ne éhezzünk...

...a Méhecske és a Bohóc arról, hogy ne szomjazzunk

Az összes tombolatárgy gazdára talált

Buliztunk hajnalig


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.