2018. szeptember 14., péntek

Újra együtt az idén isSzeptember 7-én tanévkezdő suli party-t rendeztünk. A vidám, ismerkedős délután már hagyomány iskolánkban. Gyerekek, szülők, tanítók szeretettel fogadtuk új tanulóinkat.


A délutánt tánctanulással kezdtük, Horváth Bálint vezetésével. Az „Ördög útja” című moldvai táncot tanultuk meg. Többszöri gyakorlás, próbálkozás után, egészen jól ment a tánc. Kellemesen elfáradtunk, jólesett mindenkinek a frissítő, melyről a szülők gondoskodtak.


Egy képzeletbeli iskolába mentünk ezután, ahol a két „osztály” – a Villám és Dragon csapat- egymással versengve oldotta meg a tanórai feladatokat. Szülők, gyerekek lelkesen írtak verset, gondolkodtak játékos matematikai feladatokon, énekeltek, öltöztek testnevelés órára, feleltek környezetismeretből, terítettek ebédhez. 

A verseny után lehetett táncolni, focizni, játszani. A szülők jóvoltából az asztalok megteltek sok finomsággal. A mai nap után elmondhatjuk, hogy vidáman, jókedvűen kezdtük az új tanévet. (Nagyon reméljük, hogy így is fejezzük be!)

A délután készült fotókat megtalálhatják a Képgalériában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése