2011. június 15., szerda

Versenyeken voltunk

Polák Barbara 4.osztályos tanulónk 2 éve ritmikus sportgimnasztikázik. Rengeteg versenyen vett részt ez idő alatt és nagyon szép eredményeket ért el. Koreográfiájukkal nyitották meg például a tavalyi nemzetközi Focifesztivált is. Idén tavasszal is rengeteg versenye volt: RSG versenyek Kozármislenyben, Kristal Kupa Kaposváron. Diákolimpiai 14. helyezése lett, a Suli Kupán pedig az előkelő 6. helyet szerezte meg Barbi. A Kaposváron rendezett Látványtánc EB-n két csapattal is szerepelt és mind a kettő versenyben ezüst érmet vihettek haza a lányok.
Gratulálunk és további sok sikert kívánunk!


Hamlin Dorothy Susan szintén 4. osztályos tanulónk pici kora óta úszik. Már nem is meglepő, hogy minden héten megjelenik néhány éremmel. Amilyen úszás nemben a versenyeken elindul, soha nem jön haza üres kézzel. A számtalan verseny közül a tavaszi idényben volt a Csík Ferenc Emlékverseny, melyen 1 arany és 1 ezüst érmet szerzett, az Uszonyos OB-n is a dobogó legmagasabb fokára állhatott Dorothy. Reméljük a kitartása és szorgalma felsőben sem fog alábbhagyni és sikert sikerre halmoz.
Erőt és egészséget kívánunk neki hozzá!  


Gombos Lili 4. osztályos tanuló különdíjat nyert a Legyél te is kölyökolvasó!  országos olvasási vetélkedőn.A három sikeres írásbeli forduló után Lili és testvére a 2. osztályos Gombos Panna elnyerték a "Kölyökolvasó" címet. Nem titok, hogy Lili könyvmoly és már megcsillantotta írói tehetségét is. Reméljük egyszer az ő könyveiből készül vetélkedő a gyerekeknek!
Gratulálunk!


„Családok a bibliában” című, a kaposvári egyházmegye által szervezett hittanversenyen vettek részt tanulóink Csurgón. A nehéz és nívós vetélkedőn a 40 csoportból 6. helyezést ért el csapatunk, melynek tagjai: Barna Zsóka, Szűcs Ágnes, Kaufmann Máté. Több éve járnak a gyerekek hitoktatásra Kaposvárra és az iskolába is . Már nem ez az első versenyük, melyen sikeresen szerepeltek. Máté már az iskolában is tartott előadást a gyerekeknek az egyházi ünnepekről.
Büszkék vagyunk rátok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.