A negyedik osztály


Üdvözlünk a negyedik osztályosok oldalán!
Csajághy Ádám, Fügedi Lilla, Horvai Szonja, Ivánczai Boglárka, Münnich Gergely, Nagy Edina, Szennai Beatrix


Tök Party
Rendhagyó irodalomóra


Papírgyűjtés


Kaposvári Állattenyésztési Napok
 


Amikor harmadikosok voltunk:


A 2017/18-as tanévben 13-an kezdtük el a 3. osztályt. Új tanulónk is érkezett, akit szeretettel vártunk. Mindenkinek sok ötöst, izgalmas kalandozást kívánunk a 3. osztályos Tudás Birodalmában!


Első tanítási napunkon ellátogattunk a KÁN-ra idén is. Remek programokat láthattunk, megsimogathattunk a különleges haszonállatokat. Játszhattunk  a régi, népi hagyományos játékokkal is. Szuperül indult a 2017/18-as tanévünk! Az iskolai hagyományokhoz híven idén is volt tök-party, ahol a szülők segítségével elkészültek a félelmetesebbnél félelmetesebb töklámpások. Sőt, aki szeretett volna még kicsit barkácsolni, készíthetett otthonra őszi dekorációkat is. Tanévkezdő suli partyra szeretettel vártuk a családokat. Játékos vetélkedőkben mérkőztek meg a csapatok. Jól szórakoztunk, sokat nevettünk. A szülők otthon készített finomságokkal: sütikkel, sós ropogósokkal terítették meg az uzsonna asztalt. Ez a nap is szuperül sikerült! 
Idei farsangi rendezvényünket február 9-én tartottuk. Az ünnepet úgy nyitottuk meg, hogy minden gyerek felírta a rossz tulajdonságát egy papírra és elégettük. Reméljük mindenkiből sikerült kiűzni a kisördögöt! A felvonuláson szebbnél-szebb, ötletesebbnél-ötletesebb jelmezeket láthattunk. Ellátogatott hozzánk a Csillagok háborújából Dartwader. Volt itt Minecraft, pompom lányok, rocksztár, akik  szórakoztattak bennünket. A mesék birodalmából Angry Birds, Kockásfülű Nyuszi, vadász , vaddisznó, boszorkány. Köszönjük az anyukáknak a csodás jelmezeket, a tombola felajánlásokat, a büfé alapanyagait, a szülői munkaközösségnek a segítséget!Amikor másodikosok voltunk:


Mi tizenhárman

A 2016-17-es tanévet is ugyan tizenhárman kezdtük, de az osztály névsora kicsit változott. Ketten más iskolában illetve országban kezdték meg az idei tanévet, viszont két új tanuló is érkezett hozzánk. Megtaláljátok kikről írtam?

Névsor:
 Fügedi Anett Lilla
Horváth Kornél
Ivánczai Boglárka
Münnich Gergely
Nagy Edina Vanda 
Nagy Mihály
Németh Ágoston
Pap Katalin
Ruff Máté Roland
Szennai Beatrix
Szvath Milán János
Tompa Dávid
Dénesné Lassu Andrea

Sok-sok élménnyel gazdagabban és újult erővel láttunk hozzá a munkához, boldogan üdvözöltük egymást az új évben.


Első osztályban


A 2015-16-os tanévet tizenhárman kezdtük meg az első osztályban. Gyerekeknek és természetesen nekem is teli izgalommal indult új,közös életünk,bár csöppet sem megilletődötten,hisz az előző tanévben már többször  is találkoztunk különböző programokon az iskolában és iskolán kívül is. A tanévnyitón a szülőkkel közösen arra  jutottunk, hogy természetesen soha nem tévesztjük szem elől,hogy

Mi tizenhárman:                             

Fügedi Anett Lilla

Horváth Kornél
Ivánczai Boglárka
Maráczi Milán
Nagy Edina Vanda Nagy Mihály
Németh Ágoston
Ruff Máté Roland
Sipos András
Szennai Beatrix
Szvath Milán János
Tompa Dávid
Dénesné Lassu Andrea                               Jó volt a suli partyn a szülőkkel együtt felfedezni, játszani és a többiekkel megismerkedni:
A KÁN-on mi voltunk a sárga kendősök,így nem veszhettünk el:


 Így telnek hétköznapjaink:

                        

Érdekes és hasznos weboldalakat ajánlok szülőknek és gyerekeknek:


dislexia megelőzésére                                                              

jó játékok, mesék, kézművesség...


képességfejlesztő játékok kicsiknek és nagytesóknak